Tutvustus

Näitetrupp KaRakTer tuli esimest korda kokku 2. märtsil 2013. aastal. Enne seda oli Alina Klimova minuga ühendust võtnud ja uurinud, kas ma oleksin nõus truppi vedama. Olin nõus, sest Viljandi näide, kus teatrilinnas tekkis harrastustrupp ja osutus väga jõuliseks kollektiiviks oli julgustav. Nüüd võib julgelt öelda, et Rakveres läks samamoodi. Tekkis tore trupp, inimesed on erinevad ja eri vanustes, kuid neid ühendab armastus teatri vastu ja tegutsedatahtmine.

Trupiga liitus ka Tiina Kippel, kelle abi lavastuse valmimisel on olnud hindamatu. Oleme jõudnud oma esimese etenduseni. Aapeli „Õnnistatud hullumeelsus“ on sümboolselt näitetrupi tegemiste väljendus. Asusime ju meiegi, vennaste Rummukaiste kombel teele, teadmata, mis meid ees ootab. Kindlasti kohtume paljude inimestega ja kindlasti ootab meidki ees mehistumine, nii nagu Elmerit, noorimat vendade seas. Saagu siis trupp tuult tiibadesse ja järgnegu palju huvitavaid teatritegemisi, sest nagu vennastele vast teekonnal selgeks sai, inimeste hullused on erinevad ja mitmekesised, igaühel on oma kiiks – see aga on lõputu materjal teatritegemisteks.

– Intervjuu lavastaja Tiit Altega. Sügis 2013a.

Info:

+372 55 614 554

E-post

Veebiaadress

Kreutzwaldi 12b, Rakvere

Veel teatreid

  • Tallinna Linnateater (58)

    Kui Tallinna Linnateater, algse nimega Eesti Riiklik Noorsooteater 1965. aastal loodi, valiti avalavastuseks kõneka pealkirjaga näitemäng „Otsustage meie üle, inimesed!“. ... loe edasi »
  • Tammsaare Teater (77)

    Tammsaare Teater on üks väiketeater Tallinnas, millest mõned inimesed pole kuulnud, aga teadjamad teatrikülastajad on ja nii mitmedki on meie ... loe edasi »
  • Eesti Noorsooteater (72)

    Eesti Noorsooteater on noore vaataja teater, mis kujundab noore inimese kultuuriruumi, avardab tema tajusid, peegeldab tema maailmatunnetust, aitab tundma õppida ... loe edasi »
  • MUDI ()

    MUDI on teater, mis on avatud kõigile inimestele, kellele kunst, loovus ja eneseväljendus on olulised. Meie eesmärk on luua terviklikke ... loe edasi »
  • Viimsi Muusikaliteater ()

    Viimsi Muusikaliteater tegutseb täiskasvanute ja noorte harrastusliku kogukonnateatrina aastast 1999 ja pakub eneseteostus- ja arenguvõimalusi kõigile, kel soov näidelda, laulda ... loe edasi »
  • Teater NO99 (13)

    Teater NO99 on 2005. aastal loodud teater Tallinnas, mille keskmes on 9 näitlejast koosnev trupp ja mille kunstilisteks juhtideks on ... loe edasi »

Tere tulemast!

Eesti Lavastuste Andmebaas
ootab Sind oma teatrielamusi jagama.