Sisu tutvustus

See on lugu ühest väikesest poisist Oskarist, kes peab pika suvevaheaja veetma vanaema juures ilma maailma parima meelelahutaja – nutitelefonita. Suur igavlemine viib aga Oskari huvitavasse fantaasiamaailma, kus üks puutükk võib olla telefon ja veel selline, millega saab helistada vanaema asjadele. Nii saamegi loos tuttavaks erinevate esemete hingeeluga. Suvi vanaema juures võib olla tõeliselt seiklusrikas ja põnev ka nutitelefonita, kui saad elada asjade uskumatute lugude keskel, olla nende abistaja, reisikorraldaja või lihtsalt kuulaja.

Nutiseadmete tõttu kipub kaduma oskus mängida päris mänge. Lapsi tuleks siiski julgustada seda tegema ning vahel võib just pealesunnitud igavus ja eemaldumine virtuaalmaailmast käivitada nende fantaasia ja muuta nad loovamaks. Tähtis on leida see hetk ning olla selles, siin ja praegu.

Etendus on sobilik alates 5. eluaastast ning kestab ilma vaheajata 1 tund.

Autor

Andrus Kivirähk (53)

17.08.1970

Andrus Kivirähk (17. VIII 1970 Tallinn), näitekirjanik, prosaist, lastekirjanik ja följetonist. Eesti Kirjanike Liidu liige (1996). Ants Kivirähki ja Ingrid Kivirähki poeg, Tiina Vapperi vend.…

Vaata edasi...

Veel lavastusi

Tere tulemast!

Eesti Lavastuste Andmebaas
ootab Sind oma teatrielamusi jagama.