Sisu tutvustus

Teatri lähistel kohtuvad mees ja naine. Nad on natuke liiga vaimukad, natuke liiga huvitavad, natuke liiga elevil. Neil on mingi saladus. Kes nad on? Kuhu nad lähevad? Meil on võimalus minna nendega kaasa ja jälgida kahe inimese kulgemist nende üsna isiklikel maastikel.

Kas see, mida ma mäletan, ei olegi kunagi juhtunud? Kas see, mida ma kõige rohkem kardan, on ainus asi, millel tegelikult on mõtet? Kuidas hoida rõõmu elus, kui maailmas on sõda ja arved lähevad iga kuuga suuremaks? Kui ma ei ole kohal, kus ma siis olen?

Rännaklavastus „Sammud“ viib meid päris rännakule, jalutuskäigule kohtadesse, kus me võib-olla kunagi pole käinud või siis kohtadesse, mida me kunagi pole päriselt näinud. Kas on võimalik käia oma kodulinnas nagu välismaal? Kas on võimalik vaadata inimesi, kes on iga päev su ümber, nagu esimest korda?

NB! Rännak algab Draamateatri juurest, aga lõppeb teisal.

Publikul palume panna selga mugavad, ilmastikukindlad riided ja jalanõud. Rännak sobib inimestele, kel ei ole raske kõndida täis päevane sammunorm (ja pakub omaltpoolt võimaluse meeldivas seltskonnas seda teha) ning kes on valmis liikuma treppidest.

Kaasa palume võtta isikut tõendava dokumendi. Teatrikülastajad saavad etendusest osa saamiseks kõrvaklapid, mille tagatiseks on isikut tõendav dokument.

Autor

Paavo Piik (40)

28.12.1983

Tallinn

Eesti Teatriliidu ning Eesti Lavastajate ja Dramaturgide Liidu liige (2012). Vanavanaisa Edgar Piik, vend Paul Piik. Lõpetanud 2001 Tallinna Inglise Kolledži, 2006 filosoofia, politoloogia ja…

Vaata edasi...

Veel lavastusi

Tere tulemast!

Eesti Lavastuste Andmebaas
ootab Sind oma teatrielamusi jagama.