Tutvustus

Mis on Saueaugu teatritalu? Tegelikult on see mu kodu. Ma olen seal sündinud. Seal karjas ja sealt koolis käinud. Ma tunnen seda kohta. Ja ma arvan, et ma tunnen ka selle koha vaimu. Vähemasti usun ma, et ta on olemas. See küla – Ohtla , kus mu kodutalu asub, oli juba kolhooside ajal pärapõrgu, mis külanõukogus kindlalt hääbuvate külade nimekirjas seisis. See tähendas, et telefoni ei olnud, teid ei asfalteeritud ja tööl pidi käima mujal. Nii ongi küla hiilgeaegade viiekümnest suitsust praeguseks järel viis. See on koht, kus talviti teid lahti ei aeta ja kus ajaleht tuleb alati pärast lumesahka – kõigest 80 kilomeetri kaugusel Tallinnast.
Kohtumiseni teatritalus!

Margus Kasterpalu
teatritalu peremees

Info:

E-post

Veebiaadress

Läänemaa, Martna vald, Ohtla küla, Saueaugu talu

Veel teatreid

  • Tallinna Linnateater (58)

    Kui Tallinna Linnateater, algse nimega Eesti Riiklik Noorsooteater 1965. aastal loodi, valiti avalavastuseks kõneka pealkirjaga näitemäng „Otsustage meie üle, inimesed!“. ... loe edasi »
  • Eesti Draamateater (103)

    Draamateater kasvas välja koolist. Aastal 1920 alustas tegevust Eesti esimene teatrikool, Paul Sepa erastuudio. Selle baasil tekkinud Draamastuudio esimese lennu ... loe edasi »
  • MUDI ()

    MUDI on teater, mis on avatud kõigile inimestele, kellele kunst, loovus ja eneseväljendus on olulised. Meie eesmärk on luua terviklikke ... loe edasi »
  • Tammsaare Teater (77)

    Tammsaare Teater on üks väiketeater Tallinnas, millest mõned inimesed pole kuulnud, aga teadjamad teatrikülastajad on ja nii mitmedki on meie ... loe edasi »
  • Tartu Uus Teater (13)

    1. Tartu Uus Teater on avatud platvorm uutele ideedele. 2. Siingi ei saa teoks iga idee – kaugel sellest. Aga paljud head plaanid, mis ... loe edasi »
  • Fine5 Tantsuteater (31)

    Eesti kaasaegse tantsu üks järjepidevamaid sõltumatu tantsu tegutseb aastast 1992, kui viis tantsijat Anu Ruusmaa, Katrin Laur, Tiina Ollesk, Oleg ... loe edasi »

Tere tulemast!

Eesti Lavastuste Andmebaas
ootab Sind oma teatrielamusi jagama.