Laadin

Soovid kaasa lüüa?

Aita meil Eesti Lavastuste Andmebaasi täiendada ja paremaks muuta!

Kasuta juuresolevat vormi ning saada meile info muutmiseks ja/või täiendamiseks oma ettepanekud.

Oleme äärmiselt tänulikud igasuguse info eest, mis puudutab antud isikut, lavastust või mõnd muud sisu osa.

Kui vähegi võimalik, siis palun lisage ka vastavad viited, kust teie andmed pärinevad.

Piltide saatmiseks kasuta palun e-posti (toimetus@elab.ee) või lisa vormi sisusse link, kus pildid asuvad (Dropbox, Google Drive, WeTransfer vm.). Piltide saatmisel tuleb iga pildi juurde märkida autor (näiteks faili nimes). Samuti tuleb veenduda, et autor lubab antud pilti kasutada.

Veel teatreid

  • Eesti Noorsooteater (72)

    Eesti Noorsooteater on noore vaataja teater, mis kujundab noore inimese kultuuriruumi, avardab tema tajusid, peegeldab tema maailmatunnetust, aitab tundma õppida ... loe edasi »
  • Eesti Draamateater (103)

    Draamateater kasvas välja koolist. Aastal 1920 alustas tegevust Eesti esimene teatrikool, Paul Sepa erastuudio. Selle baasil tekkinud Draamastuudio esimese lennu ... loe edasi »
  • Tammsaare Teater (77)

    Tammsaare Teater on üks väiketeater Tallinnas, millest mõned inimesed pole kuulnud, aga teadjamad teatrikülastajad on ja nii mitmedki on meie ... loe edasi »
  • Tallinna Linnateater (58)

    Kui Tallinna Linnateater, algse nimega Eesti Riiklik Noorsooteater 1965. aastal loodi, valiti avalavastuseks kõneka pealkirjaga näitemäng „Otsustage meie üle, inimesed!“. ... loe edasi »
  • Vanemuine (117)

    Oma 150-aastase ajalooga on Vanemuise teater Eesti esimene emakeelne teater, mille asutamine 1870. aastal märgib ühtlasi ka rahvusteatri sündi. Saanud ... loe edasi »
  • Fine5 Tantsuteater (31)

    Eesti kaasaegse tantsu üks järjepidevamaid sõltumatu tantsu tegutseb aastast 1992, kui viis tantsijat Anu Ruusmaa, Katrin Laur, Tiina Ollesk, Oleg ... loe edasi »

Tere tulemast!

Eesti Lavastuste Andmebaas
ootab Sind oma teatrielamusi jagama.